Titel: Om tidsskriftet
Adresse: http://jazzspecial.dk/index.php?id=132


Jazz Special er udkommet mellem fem og syv gange om året som trykt tidsskrift siden 1991 og fra 2013 også som digitalt tidsskrift.

Redaktionen er opmærksom på den forpligtelse, der ligger i at være den eneste regelmæssige udgivelse i Danmark, der udelukkende omhandler jazz og beslægtet musik. Magasinets styrke er at dække den danske jazzscene samtidig med at informere om strømninger og personligheder i den øvrige jazzverden.

Der er talrige artikler med fokus på jazzmusikere. Serier som JAZZEN IFØLGE… MUSIK DER GJORDE EN FORSKEL FOR… HØRT og I BÅNDARKIVET sætter jazzen ind i en personlig ramme på tværs af tid og sted.

Derudover har magasinet regelmæssige rubrikker i form af for eksempel noter, debat og profiler. Der er også en blindebuk, der sætter danske musikere og branchefolk i lyttestolen med ”bind for øjnene”. Og endelig er der en omfangsrig anmeldersektion, der giver mulighed for at følge med i de mange nye udgivelser.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

What a great magazine you create!

There's so much Jazz in between the covers! I really appreciate your work, respect and the thoughtful, precise concept guiding you!

I have a concrete sensation that Jazz Music is evolving so rapidly and colorfully, bringing forth, discovering, collectively, for the first time, many layers of subtleties, subtleness, within the music and the experience of the music and the processes of improvisation. Undoubtedly, Jazz Special will play an important role in both documenting, supporting and spreading the word of new times, new horizons in the continuing evolution of this incredible art form. That's just fantastic!

Thank you! Thank you so much!

I send y'all at Jazz Special all my best and love!

Butch Lacy© 2012 JAZZ Special