autodesk revit 2018 autodesk navisworks simulate 2023 autodesk factory design suite ultimate 2018 autodesk sketchbook designer 2012 autodesk product design suite ultimate 2014 autodesk alias speedform 2019 Titel: Nyheden
Adresse: http://jazzspecial.dk/index.php?id=20


Nyheder

20.12.2022

Jazzhus Montmartre

får ny direktør

Med en ny strategi og en ny direktør gør Jazzhus Montmartre sig klar til at genåbne i sommeren 2023, hvor lokalerne har fået en omfattende lydisolering.

Eva Rehling tiltræder som direktør for Jazzhus Montmartre 1. februar 2023. Hun har de sidste seks år været chef for spillestederne Amager Bio og BETA. Sideløbende har hun været frivillig i Jazzhus Montmartre i fire år, og i de seneste to år har hun siddet i fondsbestyrelsen bag Jazzhus Montmartre.

Montmartre er i gang med en omfattende lydisolering. Spillestedet er derfor lukket, og ikke før sommeren 2023 forventer bestyrelsen at kunne slå dørene op til et fornyet jazzhus.

Eva Rehling skal stå i spidsen for en ny strategi, der, foruden de kendte formater, også omfatter et større fokus på frivillighed og samskabelse om formater med forskellige yngre aktører på jazzscenen.

Formand for bestyrelsen, Michael Christiansen, udtrykker taknemmelighed overfor den afgående direktør, Jonas Dyrved:
—Bestyrelsen har været glade for flere års godt samarbejde med Jonas, som blandt andet har gennemført en omfattende udvikling af jazzhuset og fået huset sikkert igennem coronakrisen.

Den svenske jazzpianist og ankermand for Ystad jazzfestival, Jan Lundgren, fortsætter i stillingen som musikchef for hovedprogrammet.


© 2012 JAZZ Special