autodesk autocad mep 2019 autodesk inventor suite 2011 autodesk autocad civil 3d 2013 autodesk infrastructure design suite ultimate 2018 Titel: Nyheden
Adresse: http://jazzspecial.dk/index.php?id=20


Nyheder

23.05.2022

Baryl vinder

JazzDanmarks landsdækkende jazz-konkurrence

Grundet Jazzhus Montmartres ombygning var finalen i Jazzkonkurrencen placeret hos Paradise Jazz i Huset-KBH. Baryl vandt og kunne modtage de 10.000 kroner, der følger med titlen.

Juryen, der denne aften bestod af saxofonist Cecilie Strange, Kat Jarby fra Kaja Management og mundharpist Mathias Heise, motiverede: "Vinderne er originale i deres tonesprog og henter inspiration fra nær og fjern. Kompositionerne er melodiske samspillet gribende dynamisk. Alle musikere er gode på deres instrumenter, men det er ikke hver dag, at man hører så badass en vibrafonist!"

Viktoria Søndergaard (vib) og Simone Agnete Karnil Bernskov (ts) i front for aftenens vinder, Baryl. Foto: Daniel Nielsen / Frozen Panda

Mens juryen voterede havde de to finalister valgt at sætte hinanden i stævne for at vise at selvom det er en konkurrencen, kan man sagtens omfavne hinandens musik. Sammen spillede de en komposition fra henholdsvis vibrafonist Viktoria Søndergaard (Baryl) og guitarist David Miilmann (David Miilmann Group). Det skulle være helt i Jazzkonkurrencens ånd, hvor det handler om at bringe de unge sammen for at lære hinanden bedre at kende og give dem nogle gode oplevelser upåagtet konkurrence-elementet.

Begge finalister kan i løbet af efteråret 2022 og foråret 2023 opleves på Jazzhus Montmartre, hvor de, og de to yderligere deltagere i Jazzkonkurrencen, vil spille.

© 2012 JAZZ Special