autodesk product design suite ultimate 2015 autodesk autocad plant 3d 2011 autodesk autocad design suite premium 2014 autodesk autocad mep 2022 autodesk alias surface 2020 autodesk revit structure 2015 autodesk architecture, engineering construction (aec) collection 2020 Titel: Nyheden
Adresse: http://jazzspecial.dk/index.php?id=20


Nyheder

13.10.2021

Cafe om dagen - spillested om aftenen

Cafe Støj – nyt sted for jazzen i Aarhus

Cafe Støj ved Sydhavnen i Aarhus markerer sig på jazzscenen i Aarhus. Med konceptet Leths Jazz, der præsenterer både etablerede udenlandske og lokale musikere, har det århusianske jazzpublikum fået et nyt tilholdssted.

—Vores mål er at tilbyde jazzoplevelser i helt intime rammer, hvor man i den grad kan mærke musikernes kvalitet og spillelyst. Det giver også det utrænede jazzpublikum en særlig oplevelse, så vi håber at tiltrække gæster, som ikke pr automatik ville tage til en jazzkoncert, fortæller Kristian Leth, jazzbooker på Cafe Støj.

Den lille cafe på hjørnet af Jægergårdsgade og Strandvejen har meldt sig på banen som et sted, hvor man sætter sig ind og nyder en helstøbt oplevelse. Medejer af Cafe Støj, Claus Quiding forklarer, at gæsterne på Cafe Støj kan sidde og spise inden koncerten, og ikke skulle stresse over, om man nu når koncerten, da den foregår i samme rum.

—De fleste musikelskere har oplevet at sidde på en restaurant og været stresset over, om nu man kunne nå at spise færdig, fordi man skal til koncert. Her har vi lagt det hele sammen, så du ikke behøver flytte dig. Du kan spise og snakke inden koncerten, så lytter du og klapper, og derefter bliver du siddende og får en drink, og ofte en snak med musikerne, fortæller Claus Quiding.

© 2012 JAZZ Special