Titel: Betingelser
Adresse: http://jazzspecial.dk/index.php?id=163


Leverings-betingelser

Generelt
Disse betingelser gælder for abonnementer købt hos Jazz Special (K/S Jazzblad). Abonnenter skal være fyldt 18 år for at tegne et abonnement. Når du køber et abonnement, accepterer du samtidig vore abonnements-betingelser.

Abonnenten får med sit abonnement adgang til det for tiden gældende indhold alt efter valg af abonnementstype. Jazz Special kan ændre indholdet. Såfremt abonnenten ønsker at ændre på abonnementstypen, kan dette ske ved udløb af abonnementsperioden ved kontakt til Jazz Specials kundeservice (se nederst).

Levering af fysisk magasin
Magasinet leveres i hele Danmark med posten eller anden distribution. Jazz Special leveres samme sted, som PostNord leverer. Mod betaling af porto kan magasinet også sendes til udlandet, men vi kan ikke sikre levering i samme omfang som i Danmark, og derfor fraskriver vi os ansvaret for dette.

Hvis magasinet udebliver
Efter henvendelse til kundeservice kan magasinet eftersendes med en forventet leveringstid på fem hverdage. Forsinkede magasiner godtgøres ikke.

Ved manglende levering henvises i øvrigt til den digitale udgave på jazzspecial.dk, hvor alle magasiner kan tilgås på computer og tablets som bladrefiler, såfremt man er oprettet som bruger.

Ferie
Et års abonnement dækker fem udgivelser og enkelte numre kan ikke afbestilles i forbindelse med ferie eller lignende. Du har altid fuld digital adgang til al journalistisk indhold. Ændring af leverings-adresse skal meddeles kundeservice senest 14 dage før udgivelse.

Jazz Special online
Den digitale udgave af Jazz Special (bladrefil) er normalt tilgængelig senest samtidig med udgivelse af det fysiske magasin. Fuld adgang til den digitale udgave af Jazz Special er betinget af gyldigt abonnement, samt at abonnenten har oprettet sig som bruger på jazzspecial.dk

Ved brugeroprettelse skal abonnenten indtaste brugernavn, password, navn, adresse og Email, og der skal vælges mellem digital eller fysisk abonnement. Der må ikke benyttes afstande, specielle tegn eller æ ø å i brugernavn!

To slags abonnementer
Digital: Giver adgang til alt indhold på jazzspecial.dk
Fuldt abonnement: Giver adgang til alt indhold på jazzspecial.dk udover forsendelse af fem fysiske magasiner til en adresse i Danmark eller udland (ekstra porto-omkostninger).

Abonnementer må ikke overdrages til andre. Misbrug medfører opsigelse af abonnementet uden kompensation. Et abonnement kan ikke afbrydes (for eksempel feriestoppes) i den betalte periode.

Ved fejl vedrørende hjemmesiden bedes abonnenten kontakte kundeservice. Se kontaktoplysninger nederst. Jazz Special kan selvsagt ikke tage ansvar for fejl på abonnentens eller dennes udbyders tekniske udstyr, nedetid på IT- og Telenettet eller andre udefrakommende driftsforstyrrelser. Som udgangspunkt godtgøres der ikke for nedetider.


Varighed – opsigelse – betaling

Medmindre andet er angivet er et abonnement på Jazz Special forudbetalt og fortsætter automatisk til normalpris, indtil det opsiges. Kampagne-abonnementer stopper automatisk efter introduktionsperiodens udløb og fortsætter til gældende normalpris, medmindre det opsiges. Det er abonnentens ansvar at opsige abonnementet, hvis det ikke ønskes længere.
Abonnementet kan altid opsiges til udløb af indeværende periode. Abonnementet skal opsiges skriftligt eller telefonisk, det er ikke gyldig opsigelse blot at undlade at betale.

Der betales forud. Inden udløbet af en periode udsendes automatisk opkrævning for den kommende periode. Abonnementet opkræves ved tilsendelse af girokort eller via Betalingsservice (BS). Ved udsendelse af rykker opkræves et administrationsgebyr på 100 kroner.

Det er abonnentens ansvar at opdatere betalingsoplysninger. Hvis det ikke er muligt at modtage betaling, forbeholder Jazz Special sig retten til at stoppe abonnementet.

Kommunikation
Den e-mailadresse eller det mobil-nummer, der er knyttet til et abonnement, vil kun blive brugt til meddelelser om aktuel levering af magasinet og ændringer af abonnementsbetingelser. Servicemeddelelser stopper automatisk, når du ikke længere er abonnent.

Ændring af abonnementsbetingelserne
Jazz Special forbeholder sig retten til at kunne ændre nærværende abonnements-betingelser til enhver tid.


Kundeservice


JazzKlubben
Tel 3333 8740
e-post: jazzspecial@jazzspecial.dk

Jazz Special
Gothersgade 107,
1123 K.

Ansvarshavende redaktør indtil 31. december 2023:
Cim Meyer© 2012 JAZZ Special