JAZZ ER EN INTERNATIONAL KUNSTFORM

Jazz Special
Gothersgade 107,
1123 K.
Tel +45 3333 8740
Cim Meyer (ansvarshavende redaktør
magasin & online indtil 31. december 2023)
Elektronisk post kan sendes til jazz special snabel-a jazz special punktum dk uden mellemrum.
Jazz Special er med i European Jazz Media (EJM), der er tilknyttet European Jazz Network.
EJM arbejder med udveksling af artikler og idéer relateret jazz-magasiner. Desuden deltager alle europæiske jazzmagasin-redaktører i The European Media Chart, hvor der hver måned gøres opmærksom på nogle ekstraordinære udgivelser.
Klik på logoet for at komme til EJMs facebookside.
Jazz Special er støttet af

 

 

Jazz Special er udkommet mellem fem og syv gange om året som trykt tidsskrift siden 1991 og fra 2013 også som digitalt tidsskrift.

Redaktionen er opmærksom på den forpligtelse, der ligger i at være den eneste regelmæssige udgivelse i Danmark, der udelukkende omhandler jazz og beslægtet musik. Magasinets styrke er at dække den danske jazzscene samtidig med at informere om strømninger og personligheder i den øvrige jazzverden.

Der er talrige artikler med fokus på jazzmusikere. Serier som JAZZEN IFØLGE… MUSIK DER GJORDE EN FORSKEL FOR… HØRT og I BÅNDARKIVET sætter jazzen ind i en personlig ramme på tværs af tid og sted.

Derudover har magasinet regelmæssige rubrikker i form af for eksempel noter, debat og profiler. Der er også en blindebuk, der sætter danske musikere og branchefolk i lyttestolen med ”bind for øjnene”. Og endelig er der en omfangsrig anmeldersektion, der giver mulighed for at følge med i de mange nye udgivelser.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

What a great magazine you create!

There's so much Jazz in between the covers! I really appreciate your work, respect and the thoughtful, precise concept guiding you!

I have a concrete sensation that Jazz Music is evolving so rapidly and colorfully, bringing forth, discovering, collectively, for the first time, many layers of subtleties, subtleness, within the music and the experience of the music and the processes of improvisation. Undoubtedly, Jazz Special will play an important role in both documenting, supporting and spreading the word of new times, new horizons in the continuing evolution of this incredible art form. That's just fantastic!

Thank you! Thank you so much!

I send y'all at Jazz Special all my best and love!

Butch Lacy