Der er oceaner af information på Internettet og det meste kan findes med søgemaskiner.

De fleste har prøvet at forsvinde ind i tilbudene fra YouTube – man bliver aldrig færdig.

Der er også spændende materiale derude, man ikke umiddelbart finder.
  

JazzCamp for Piger

Februar 2017 deltog 200 piger i alderen 10-15 år i JazzCamp for Piger 2017 fordelt over 16 byer i Danmark. Alle har bidraget til dette værk i lyd og billede.
Pigerne har sammen med undervisere brugt en uge på at lære at improvisere og spille sammen. Undervejs modtog de en række musikalske opgaver, som de skulle improvisere ud fra og efterfølgende optage i lyd og videoer. Hvert hold har bidraget med optagelser, der er blevet sat sammen af komponisterne Ketil Duckert, Gustav Rasmussen og filminstruktøren Anders Jepsen til et samlet værk. Alle deltagerne har leveret både musikalske og visuelle byggesten til den færdige komposition.

JazzCamp for Piger er et improvisationsstævne for 200 piger i alderen 10-15 år, der foregår i skolernes vinterferie (uge 7 eller 8) – under den landsdækkende Vinterjazz-festival. JazzCamp for Piger udføres i samarbejde med de medvirkende musikskoler.

JazzCamp for Piger er arrangeret af JazzDanmark og Copenhagen Jazz Festival. Idéen kom i kølvandet på en rapport om kønsbalancen i det rytmiske musikmiljø. JazzCamp for Piger er et forsøg på at rette op på dette ved at sætte tidligt ind i pigernes musikalske udvikling og give dem mulighed for på egne præmisser at udforske instrumenter og musikgenrer.

JazzCamp for Piger er støttet af Nordea-fonden, Tuborgfondet, Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund, Danske Populær Autorer, Gangsted Fonden og Odense Kommune.

Global Jukebox

Musiketnologen Alan Lomax brugte hele sit liv (1915-2002) på at indsamle og formidle traditionel musik fra hele verden. Han grundlagde The Association for Cultural Equity (ACE), der nu har lanceret et storstilet projekt på nettet: En interaktiv database med foreløbig 6000 sange fra 1000 civilisationer spredt over hele verden. Man kan enten søge via landkort eller via kultur. Optagelserne stammer fra etnologiske feltstudier og fra Lomax' righoldige samling. Og der er fri adgang!

Der er i øvrigt mere at finde fra Lomax' optagelser længere nede på denne side.

Platonisk kærlighedsforhold mellem Paul Desmond og Audrey Hepburn

Efter halvanden times uafbrudt musik uden ét ord afsluttede Charles Lloyd sin koncert (CJF 2016) med flere historier sprudlende fortalt i en ligeså flagrende stil som hans spil på tenorsax, fløjte, taragot og maracas. En af de gribende historier handlede om det platoniske kærlighedsforhold mellem altsaxofonisten Paul Desmond og filmskuespilleren Audrey Hepburn.Man kan læse mere om dette forhold på Doug Ramseys informative blog Rifftides.

Vincent Pongracz og Synesthetic Octet

De har skabt en lille video med en særegen humor.

Ben Wendel & Ambrose Akinmusire

To musikere - et loop - og et tomt industrilokale. Den fantastiske lyd skal høres på et godt stereoanlæg!

Billy Strayhorn 100 år

Duke Ellingtons kompagnon gennem 28 år blev født 29. november 1915 og døde 31. maj 1967. Chris Albertson har fundet en radio-optagelse fra New Yorks Basin Street East i 1964, hvor Elllington fortæller om, hvordan Strayhorn blev hyret som tekstforfatter og hurtigt endte som arrangør og komponist for Ellingtons orkester. Og så spiller og synger Billy Strayhorn sin egen Lush Life solo.

  

Storm P-guitar

Pat Methenys Picasso-guitar er for ingenting at regne sammenlignet med Paolo Angelis portugisiske baryton-guitar. Og han er ganske ferm til at spille på den med hænder, fødder, bue og diverse tekniske indretninger.

  

Satchmo Summerfest

Spring de første halvandet minut over og hør Dan Morgenstern gå i rette med George Weins erindringer om Newport Jazz Festival. Meget kommer for en dag og måske VAR Armstrong født år 1900.

  

17000 indspilninger af musiketnologen Alan Lomax

Det er Association for Cultural Equity, der formidler det enestående materiale og stiller det gratis til rådighed.

Rock - Jazz - Roots

RoJaRo er en database over en lang række musiktidsskrifter. Hvis du gerne vil vide, om der er skrevet noget om en bestemt kunstner (for eksempel dig selv), så er det her, du skal søge.

2014 NEA Jazz Masters

Teenie Harris Archive

The Life of Bud Powell

Do The Math – Ethan Iversons site er informativ

Vittnesbörd om Monica Zetterlund (1962)

extremecomicbookmaturevideopornjapanesepornonlinegreengay.netfree-video-fuckinglivecam sexchathardcore-sex-videos.net