Nyheder

09.05.2017

Jazz til ganen

Frokost med JazzFabrikken

Ti virksomheder i Trekantområdet præsenterer dette forår levende jazzmusik til medarbejdernes frokost. Jazz i Trekanten inviterer i samarbejde med JazzDanmark til gratis koncerter med moderne jazz. Ideen er at finde et nyt publikum.

For eksempel har Henrik Gundes kvartet underholdt Easyfoods medarbejdere og samarbejdspartnere, mens de indtog en lækker frokost. Michael Blicher, Dan Hemmer og Snorre Kirk har sammen med den hollandske vokalist og pianist Daniel von Piekartz budt på soul-blues frokostjazz hos Louis Poulsen i Vejen. Isoleringsproducenten ISOVER - Saint Gobain, tidligere kendt som Glasuld, havde besøg af Graig Earle Trio sammen med den canadiske crooner Denzal Sinclair. ISOVER serverede helstegt pattegris til musikken. Solar i Vejen får besøg af vokalisten Malene Mortensen sammen med bandet Kiss Kiss Bang Bang, som spiller James Bond-temaer. Yousee Callcenter får besøg af KutiMangoes og deres afrikansk inspirerede dansejazz.

Der er planer om at udbyde konceptet til hele Danmark.extremecomicbookmaturevideopornjapanesepornonlinegreengay.netfree-video-fuckinglivecam sexchathardcore-sex-videos.net