Nyheder

09.02.2017

Ben Webster Prisen 2017

går til mundharpe-virtuosen Mathias Heise. Jens Søndergaard modtager en Ærespris.

Mathias Heise får Ben Webster Prisen, som den yngste prismodtager nogensinde.

Han var otte år, da han fik interesse for legetøjsmundharpe. Det slog gnister i hans bevidsthed. Ved en forunderlig tilfældighed havde Mathias Heise netop set Amin Jensen i fjernsynet og var blevet fascineret af hans komik og mundharpespil.

Siden har mundharpen fulgt Mathias Heise, og han er i en ung alder udviklet til et talent med en beundret tilgang til sit musikalske virke, både som komponist, arrangør og improvisator.

Den 23-årige mundharpist, Mathias Heise, bliver tildelt Ben Webster Prisen, søndag d. 26. marts 2017 ved en koncert i kulturhuset Absalon. Trods sin unge alder er det langt fra første gang Mathias Heise modtager priser og anerkendelser. Han slog for alvor igennem i 2013, hvor han blev "verdensmester" i kromatisk mundharpe ved World Harmonica Festival i Tyskland. I 2014 vandt han DPAs komponistpris Årets Nye Jazzstjerne og i 2016 modtog han Kronprinseparrets Stjernedryspris.

Ved begivenheden uddeles også en ærespris til saxofonist Jens Søndergaard.extremecomicbookmaturevideopornjapanesepornonlinegreengay.netfree-video-fuckinglivecam sexchathardcore-sex-videos.net