En særlig nyhed

På denne plads kan redaktionen fremhæve en særlig nyhed. Men ellers er det i Nyhedsarkivet, det sker.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Blæsevejr i andedammen

Hvad ligner det at en debat (undertiden kaldet en shit-storm) på det ”sociale medie” Facebook får diverse dagblade og medier som TV2 / Lorry til at gå i selvsving, hvorefter det straks udløser politiske trusler fra Københavns Kulturborgmester om at trække det økonomiske gulvtæppe væk under Copenhagen Jazz Festival?

Sagen er helt kort fortalt at en israelsk kunstner, Alon Farber, blev fornærmet over et uheldigt formuleret afslag fra festivalleder Kenneth Hansen. Boykot- og apartheid-kortene blev trukket, og så kørte det ellers af sporet via Facebook. Men nu har Farber fået en undskyldning fra Hansen og hans sekstet et job på festivalen.

At der ikke altid er tilfredshed med den københavnske jazzfestivals kommunikation til samarbejdspartnere, kunstnerne og deres promotere er en gammel sag. Men at politikere – som ellers jævnligt får uddelt næser for ikke at orientere deres kolleger – straks, som Dansk Folkepartis Kultur- og fritidsborgmester, Carl Christian Ebbesen, prøver at score billige politiske points på en fodfejl i en mail er beskæmmende. Det hedder populisme!

extremecomicbookmaturevideopornjapanesepornonlinegreengay.netfree-video-fuckinglivecam sexchathardcore-sex-videos.net